péntek, április 18, 2008

naplózás

link alak vagyok, nem írogatom rendesen, hogy Hanna mikor mit csinál. az első mosolyt pontosan nem írtam fel, és az már jó régen volt, fene sem emlékszik, pontosan mikor is. amikor jöttünk, a kocsiban a kétszer hatórás út alatt fedezte fel a mancsait. aztán már itt elkezdte a mozgó tehénkés cuccot püfölni, menet közben (a mackót meg a csigát már jóideje lebokszolja, igazi dzsungelharcos lesz belőle).
aztán meg elkezdte ököllel fogdosni a nyuszika orrát, aztán meg a sajátját, meg a miénket is, ha kérjük, hogy mutassa meg az anya/apa/nagymama/nyuszika/Hanna orrát, és ráadásképpen megfogta anyám szemüvegét is.
ezen a héten a lábacskáit nézegeti már, mutogattam neki a zokni nélküli kis lábujjait meg a lábacskáit, és azokat nézegeti nagy lelkesen.
ma volt először bulizni, Verának volt meglepetés szülinapi bulija, merthogy az igazi szülinapján már valószínűleg babázni fog. kicsi Hanna mindenkit levett a lábáról, odáig voltak tőle. ő meg persze teljesen kifáradt a sok hangos embertől meg a füstölőktől, amik ott voltak, de lehet, hogy csak a hasfájástól bőgött este lefekvés helyett, de előtte még nevetett egy hangosat...

Nincsenek megjegyzések: