péntek, február 20, 2009

csajok

Szombaton találkoztunk a harmadik wiwes csajszival, Beával aki gyógytornász, és kilenc hónapos a kislánya. Jó fej nagyon, és kinn laknak a tengerpartnál Norwijknél, szóval ha kicsit jobb idő lesz, kimegyünk majd tengerpartozni, az tuti.
Aztán hétfőre megbeszéltük Mariommal, hogy elmegyünk farmozni. Jött a nővére is három gyerekkel, meg a nővére szomszédasszonya is, szintén gyerekestül. Irtó szuper egy hely, egy kecskefarm, de van mindenféle állatuk, egy pár marha, malac meg póni is. Láttunk egynapos kiskecskéket, aztán meg láttunk kiskecske-születést is. Hanna nagyon élvezte, főleg, hogy a kecskeistállóban irtó sok madár lebzselt. Aztán a kajáldájukban jól megebédeltünk, persze Hanna nem a kásáját kérte, hanem megette a toastomat, úgyhogy kellett még egyet kérnem, hogy ne maradjak éhen.
Kedden Hanna megkapta a negyedik oltását, de előtte a védőnpvel jól eldumáltunk. Jó fej volt nagyon, nem túl okvetetlenkedő, de kedves és értelmes. Másnapra beszervezte a kolleganőjét családlátogatásra, hogy kikérdezzen a családi betegségekről, Hannával való terhességemről meg a szülésről. Ő is jófej nőci volt, egészen szimpik ezek az itteni védőnők.
Csütörtök reggel aztán felhívott Andi, hogy van-e kedvünk úszni menni, merthogy 11-től van szabad gyerekes úszás a leiderdorpi usziban. Elmentünk, nagyon szuper volt, sokkal jobb, mint a zilj, Hanna nagyokat sikongatott, imádta az élménymedencét, meg persze a picivizes gyerekmedencében is jól elpancsizott. alig akart kijönni a vízből egy óra pancsi után. Itt is jól megebédeltünk, és hát most a toast az megmaradt nekem, mert a sültkrumpli mellett az sem rúg labdába Hannánál...

Nincsenek megjegyzések: