péntek, március 13, 2009

assholes are not wellcome

a fészbukon belinkelte mikolaj a blogját, ahol éppenséggel leírja egy ebédjének grandiózus történetét. azt eddig is tudtuk, hogy vannak érdekes ötletei, de alapvetően egy anarchista fazskalap, és hát ez a szösszenet sem bizonyít mást. igen, igazságtalan dolog, hogy nem lehet egész nap reggelit kapni a kávézókban (bár azért egyre több kiskocsmában lehet hétvégén brunch címszó alatt egészen koradélutánig - kettőig asszem - reggelizni, legalábbis KA-ban simán három ilyen helyről tudok.) de hogy ennyire geciláda legyen valaki, hogy beanyázzon, csak mert valaki egy gyerekkel, neadjisten babakocsival képes legyen beülni valahova kajálni, ahhoz igazából tényleg mikolajnak kell lenni. és sajnos továbbmegy:
"szoval lecci mar ne vigye az uvoltozo kis szarost kiallitasra, meg moziba, meg bevasarlokozpontba. ne kelljen mar a teszkoban a kibaszott babakocsikat kerulgetnem a polcok kozt (...). es plane etterembe ne vigyek. azert mert masokat 99%ban annyira fog idegesiteni, mintha mondjuk direktbe odafosna az asztalukra."
kábé azt javasolja, hogy aki gyereket szül, az inkább kösse föl magát, vagy legalábbis húzza meg magát otthon, a bölcsiben, oviban és játszóházakban, de ahova felnőtt ember megy, oda be ne tegye a lábát. inkább dögöljön éhen, de ne vásároljon.
idióta fazskalap.
szeretném látni, hogy hogy reagálna, ha nem szolgálnák ki, mert büdös, nincs gyereke, vagy mert fehér. vagy mert egyszerűen lerí róla, hogy bunkó.

Nincsenek megjegyzések: