péntek, szeptember 04, 2009

na, kezdődik megint

hatodik hét.
ma délutánra kaptam időpontot a házidokihoz - itt ugye mindennel hozzá kell menni, de csoda, hogy meg sem kérdezte az aszisztens, hogy mi van, csak adta az időpontot.
aztán meg ma reggel felhívtam a közeli bábákat, merthogy ezentúl csak velük lesz dolgom, dokit nem látok, csak ha nagy gáz van. szóval a kilencedik héten kivizsgálás, vérvétel meg miegymás, és aztán a tizenegyediken az első ultrahang egy spéci kórházban - már oda is megvan az időpont.
és ha igazak a rémhírek, kábé ennyi lesz az össz vizsgálat az egész kilenc hónapra. bár a bábahonlapon azt írják, lesz még egy uh a 20-22. héten, meg hogy csinálnak tripla tesztet meg ultrahangos down-kór szűrést, de a biztosító csak akkor fizeti, ha indokolt. mindegy, a cukorterhelésre még majd rákérdezek, de asszem apám miatt csak megnézik. több vacakolás aztán nem is kell.
kivéve az anti-D szurit a harmincadik héten merthogy rh- vagyok, és Hanna meg pozitív.
csak havonta egy pocaknyomogatás, vérnyomásmérés, és kedves bábacsevely.
az viszont irtó jól jön ki, hogy a pilatesstúdióban meg pont szerdán és pénteken van terhestorna kettőtől, a hollandóra meg negyed négykor kezdődik. így egy csöppet szoros lesz a két délután, de legalább le lehet tudni mindent, amíg a kiscsaj bölcsiben van.

Nincsenek megjegyzések: