péntek, június 29, 2012

Piactér

Felavattam a pár éves, de mindeddig használatlan marktplaatsos accountomat, és két hete vettem egy sötétbarna használt stokkét Lizinek. Hanninak a királynőnapi bolhán vettünk egyet tavaly egy huszasért. A második szék, amire licitáltam, az enyém lett 55 euróért -135 újonnan. Anikótól megkaptuk hozzá a kisbaba-háttámlát meg a lábfogót, és így szuperül elüldögél benne a kiscsaj. Kellett vmi, mert Hanni régi etetőszékében vigyorogva lecsúszik, eldobja magát, próbál hintázni, röviden kész katasztrófa, ahogy abban ül. Pláne ahogy eszik.
Aztán ha már ilyen jól ment a licit meg minden, úgy döntöttünk, hogy a pincében porosodó, a jövőben is valszeg felesleges, Borosséknak sem kellő cuccainktól megszabadulunk.
Na szóval felraktam három hirdetést: a Feritől kapott ősrégi jogger babakocsit meg a baba-függőágyat 30-ról induló licitre, a 3in1 abc design babakocsit meg fixen 250-re. Ez utóbbit drágán kínáljuk, de ha vki kifizet érte ennyit, akkor vigye, ha nem, lassan leviszem az árat. Valaki amúgy már így is beajánlott érte egy százast, de még várok.
A függőágy érdekel vkit, de postán kéri, el kéne mennem megkérdezni, mennyi a postaköltsége egy ekkora csomagnak.
A joggert pedig ma vitték el negyvenért.
Szóval kezd beindulni a biznisz. Még meg kell győznöm Sosót, hogy a hasizompad is tök felesleges - 7 év alatt kétszer ha használta, és akkor azt is felrakom. Bár az már inkább őskövületnek számít, és lehet, hogy csak a hulladéktelepet érdekli...
Na, majd még körbe kell nézni jól a pinyóban.

Nincsenek megjegyzések: