csütörtök, június 16, 2005

fél óra

volt, mire megszoktuk a helyzetet, mire elfogadtuk, hogy ez itt így megy, mire elfogyodott az arcunkról a pír, és hajlandók voltunk kitekerni magunkat a fürdőlepedőből. asszem a zuhany volt a vízválasztó :), ott nincs helye a türcsinek, ott aztán pucérkodni kell, ha az ember van olyan balga, és hallgat ezekre a népekre, akik szerint szaunában TILOS a fürdőruha. mert egészségtelen. cöcö.
aztán kilestük, hogy hogy kell, meg persze beszóltak, ha valamit nem a nagy könyv szerint csináltunk.
szóval az ember jólnevelt német módjára úgy szaunázik, hogy pucér, de azért van rajta fürdőlepedő vagy köntös, amit a szunában rögtön levesz, és maga alá terít úgy, hogy még a lába alatt is legyen türi, nem szabad hozzáérni semminek semmihez. persze mindenki terpeszben, ivarszervlóbálás és néma izzadás közepette. aztán zuhany, és jöhet a melegebb szauna. van persze medence is, meg pezsgőfürdő, ami kábé öt négyzetméteres, úgyhogy azt kihagytuk, nem annyira izgalmas az egész, ha hat vadidegen ül tízcenire tőled, pluszban még a medencébe úgy lehet csak beszállni, hogy az ember képébe lóbálják a fütyijüket.
de a napozó egész kellemes volt, senki nem törődött senkivel, az emberek olvastak, meg bambultak bele a napba, mi meg süttettük magunkat a napon, ami olyan régóta nem sütött már, és megtárgyaltuk, hogy milyen érdekes, hogy ennyiféle fütyi létezik a világon...

Nincsenek megjegyzések: