hétfő, június 30, 2008

pukbácsi és puknéni

voltunk mikkamakkával brüsszelben meg utrechtben, mert sosónak szerdán brüsszelben volt mítiengje, csütörtökön meg autókáztunk volna a borossékhoz, így hát hármasban elmentünk belgiumba, ahol egy szupi szállóban szálltunk meg kedden meg szerdán, és csütörtök délután mentünk át hollandiába.
szegény manócska eléggé kivolt az autóúttól, mert az autósülése marhára melegítette, így félóránként-óránként meg kellett állni szellőztetni, mert különben bőgött, és persze ettől még inkább melege lett - így hazafele mi ketten vonatoztunk. de egyébként irtóra tetszett neki a séta, az erdő, a városnézés, a boross is meg az eszti is, annyira, hogy elkezdett nekik oldalra forogni. a b, p, f és v betűket már odafele úton elkezdte gyakorolni, és a nyelvét is irtó jól nyújtogatja.
az oldalra forgást meg úgy kezdte, hogy vasárnap reggel már el tudta kapni a lábát, és szorongatta, majd aztán mikor pucérkodni hagytam pelenkázás közben, elkezdett oldalra fordulni a játéka után a lábát fogva, közben nyelvét nyújtogatta és próbálta azt mondani, hogy pö. borossék szerint azt akarta mondani, hogy pukk. így lettek ők hanna pukbácsija és puknénije.

Nincsenek megjegyzések: