szombat, július 05, 2008

lábujj

a mostani legújabb műsorszám a lábbujj a szájba, persze pelus nélkül a legkönnyebb, úgyhogy sokat pucérkodik a kishölgy, ami ebben a jóidőben sosem baj.
aztán van még a pityeregve elalvás, mikor már félig meddig alszik, és lerakom az ágyába, hannácska keservesen elkezd sirni, de egy két másodperc múlva már alszik is. aztán ma meg elkezdte a kvázi idegenektől való félést, Fesót már látta ugyan egyszer, pár hónapja, de azért inkább idegen ő Hannának, mint régi ismerős, és ma, ahogy meglátta a felé közeledő mosolygó szakállas fejet, elpityeredett.
Kezdődik a szeparációs szorongás, úgy tűnik.
Meg az akaratos hiszti - eddig csak kaja ügyben j9tt elő: tegnapelőtt krumplit kapott két kanállal, hogy lássuk, hogy birja a rendes kaját, fintorgott, de megette, és aztán jött a barack. aztán tegnap meg délben ugyanúgy kicsi krumpli, nagy fintorgás, de barackot még nem csináltam neki, gondoltam szopizik utána. hát nem, olyan hisztit vágott le helyette, hogy hol a barack, ő itt beöltözik előkébe, kistányér, kanál, miegymás, és csak ez a szar krumpli, meg utána a tejci? na nem, barackot kéééééreeeek! pár perc sosón ringatózás után persze azért csak szopizott, és délután meg jött a barack.

Nincsenek megjegyzések: