szombat, július 12, 2008

linda

három hetes szünet után megint itt van veszprémi linda, kiscsajszink megint sikitozik, teljes tüdőből, úgyhogy ha közel hajol éppen az ember, esélyes egy kis halláskárosodás.
amúgy mostanában egyre többször sikerül neki az átfordulás hasról hátra, de még egyszer sem fordult hátról hasra. mindegy, majd jön az is. viszont hason már remekül forog körbe körbe, általában az óramutatóval ellentétes irányban, szóval ha lerakom a matracára, akkor esélyes, hogy öt percig elvan magában azzal, hogy a hasán pörög, hogy elkapjon egy játékot, majd azzal hátra fordul, és játszik.
ma éppenséggel hipernyűg napja volt, én folyamatosan azt hiszem, hogy a foga jön, pedig eddig nyoma sincs, de hát kituggya, miért nyűg egy gyerek? egyébként arra meg, hogy a bőg egy hangutánzó szó, tegnap jöttem rá. merthogy hanna tegnap óta mondja nagyban, hogy bőőőő, ha valamin ki van akadva :)
a héten nem voltunk úszni, mert szombat óta náthás a lelkem, sikeresen elkapta tőlem, és persze pont akkor, amikor itt voltak jocóék meg fesó, szóval vasárnap sosónak egésznapos program, én meg itthon hannával, úgy, hogy éjjel kétóránként keltünk orrot szivni. azóta sokkal jobb a helyzet, már csak napi egy-két takonyszivás van (ha szörcsög, szivunk), láz pedig egyáltalán nem is volt, max alig egy kis hőemelkedés.

Nincsenek megjegyzések: