szombat, szeptember 06, 2008

eldobom az agyam

ez szép, igazán diszmagyar baszakodás: a Chartára válaszképpen összehivott nagymagyar nagygyűlés és tüntetés, a többszörös hiresztelés ellenére - a Charta elhalasztása miatt - elmarad, nemhiába anyáznak egymás közt a főkolomposok. persze mindegyik magának akarja a főforradalmár titulust meg a birodalmi nagycsontot...
de ami a legdurvább, az egyik kommentező beszólása:
"Jóllehet elmarad a Magyar Önvédelmi Mozgalom szombati, Hősök terei rendezvénye, a Magyar Nemzetért Mozgalom, és a hozzájuk csatlakozott más szervezetek továbbra is mindenkit várnak délután fél háromra a Blaha Lujza térre, a Nyugati térre, valamint az Oktogonhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fent megjelölt helyszíneken gyülekeznek, majd Vass István -utonallo- megfogalmazása szerint "a csapatokat az Oktogonnál összevonva" vonulnak vagy a Hősök terére, vagy a Kossuth térre.
Amint arról korábban a HunHír.Hu hírt adott, a Magyar Nemzetért Mozgalom, a Koppány csoport, a Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége és a MOVE arra biztat: tiltakozzunk együtt a gázáremelés ellen szeptember 6-án. "Mutassuk meg, hogy nem tűrjük az emberek kizsákmányolását, tönkretételét. Hívjuk fel most a figyelmet arra, hogy amennyiben a kormány újabb gázárat akar emelni októberben, még többen megyünk utcára tiltakozni" - állt korábbi felhívásukban."

Nincsenek megjegyzések: