péntek, október 24, 2008

na!

ezt is megértük, beleférek a régi őszi-téli szoknyáimba, még abba is, amit kinn Marseille-ben vettem, és amit már akkor is csak felülről tudtam csak felvenni.
aztán meg tegnap megjött a Feri javítása, és olyan nagyon hatalmas átírási opciót csak a bevezető két alfejezetéhez írt (összesen 13 van, szóval egész jó arány, a harmicöt oldalból hármat átírni), a legtöbb javítás annyi, hogy a mondat utáni pont elé biggyesszem a hivatkozást, vagy az ábraaláírás nem olyan fonttal legyen szedve. na persze az eredményeket le kell egy csöppet redukálnom, a diszkusszió meg persze túl rövid, de majd részletesen hétfőn beszélünk. remélem akkor nem fogja azt mondani, hogy éva, ez így nagyon gáz. nem, nem fogja. tudom.
na megyek, mert kivételesen fél kettő helyett már most felkelt a kiscsaj. kap hamit (főtt édesburgonya csibehusival), aztán bemegyünk a városba, veszünk abból a irtózatosan fincsi málnás tortácskából, meg összeszedem Marco tollát, akár befejezték a gravírozást, akár nem, és irány Marcoék háza Burbachban. remélem odatalálok (Sosó elvitte mindkét navigációs szart)

Nincsenek megjegyzések: