szerda, március 05, 2014

bépé szavazni szeretne

bépé szeretne külföldön szavazni. ahhoz külön kérni kell, hogy külképvisleti listába vegyék az embert. ami nem is olyan egyszerű, mint tudjuk.

level 1: sziasztok, nekem elutasitottak a regisztraciomat, mint sok masnak is, arra hivatkozva, h az altalam megadott adatok nem egyeznek az adatbazisban levovel. Ti mar regisztraltatok? Es sikerult? Es ha igen, akkor az anyukatok szuletesi vagy viselt nevet adtatok meg? En uis csak arra tudok gondolni, hogy itt volt a hiba (en a szuletesi nevet adtam meg). Rakerdeznek az anyja nevere, es van mellette egy negyzet, amit be kell ikszelni, ha doktorija van. Namost, ha szuletesi nevet kernek, akkor abban sosincs doktori, nem??
level 2:Termeszetesen nem irtak meg, hogy melyik adat nem volt jo. A kitoltes utan nem kapsz conformation emailt, hogy tenylegesen mit irtal be. Nincs megadva semmilyen email cim vagy telefonszam, ahol lehet erdeklodni. A hatarozatnak meg szama sincs, amire lehet hivatkozni. Magyarorszag. 2014.
level 3: megspammeltem oket, kitoltottem minden lehetseges variacioban. Az eredmeny: 3 elutasitas es egy talitalalat! Olyan erzes, mint a lotton nyerni! A kedves ugyintezo a kovetkezot irta (bruhaha):
Tisztelt Választópolgár!
Mellékelten megküldöm honlapon Helyi választási Irodához érkezett kérelmeire született döntéseinket.
Ugyanarra a külképviseletre csak egyszer tud bejelentkezni, akárhány kérelmet is nyújt be.
Amennyiben kérdése van, állok rendelkezésére.
Tisztelettel: xy
              Névjegyzéki csoportvezető

Nincsenek megjegyzések: