csütörtök, április 16, 2009

nyári szünet

na, végre sikerült emailen választ kapni arra a kérdésre, hogy mikor mehet Hanna több napra is a bölcsibe. merthogy mirjamot telefonon vagy személyesen lehetetlen elérni, az emailre most pár napos késéssel ugyan, de válaszolt. mondjuk csak annyit, hogy szeptemberig tuti nincs több hely, és ha többet tud, jelentkezik. vagyis nem lettünk sokkal okosabbak. de legalább nem kezdek állást keresni a pangó piacon szeptemberig. szóval láblógatás indul.
aztán ha nagyon durva a helyzet, és januárig sem lesz kilátás több napra, Hannát átíratjuk egy peuter-izébe, ami két és négy év közöttieknek van, heti öt nap, de csak délelőtt, de legalább naponta társaságban lesz, és izgalmas dolgokat művelnek. mert hiába jó ez a bölcsi, ha ennyire átláthatatlan a beosztásuk. ahhoz meg túl drága (napi! 65 ajró), hogy ne kérjünk hozzájárulást, az meg ugye nem jár, csak ha én is dolgozom. de ha nincs, csak heti egy napom...
és azért az annyira jó, ha néha Hanna nélkül vagyok. Imádom, nagyon vicces mostanában, és nem is nehéz vele boldogulni, de ezek a péntekek olyanok, mint amikor lóg az ember a munkahelyéről. vagy kimegy ebédszünetben sörözni.
na, egyelőre maradunk is ennyiben, hétközben Hannázás, pénteken nekem szabadnap, aztán hétvégén hajrá, ereszdelahajam.

Nincsenek megjegyzések: